ساخت جکوزی خانگی مقرون به صرفه

به گزارش وبلاگ شریان، همه ما در پی این هستیم که هنگام ساخت خانه، استخر یا جکوزی کمترین هزینه را انجام دهیم، اما در موارد بسیاری در نظر داشتن بودجه ای کم به معنی افت کیفیت کار می باشد. طراحی و ساخت جکوزی، از جمله کارهایی است که نیازمند دقت فراوان و یاری گرفتن از تیمی حرفه ای می باشد که می تواند کنار استفاده از روش های نوین، به صرفه جویی در هزینه شما یاری کند. با توجه به اینکه ساخت جکوزی خانگی رواج پیدا نموده، ساخت جکوزی خانگی مقرون به صرفه یکی از دغدغه های افراد می باشد. راه های زیادی برای ساخت جکوزی خانگی مقرون به صرفه وجود دارد که در این مطلب به آنالیز آنها خواهیم پرداخت که چگونه می توانید به یاری تیمی حرفه ای و روش های خلاقانه، در هزینه ها صرفه جویی کنید.

ساخت جکوزی خانگی مقرون به صرفه

جکوزی چیست؟

جکوزی یک محیط بسته حوضچه مانند است که آب با فشار زیاد به وسیله پمپ و لوله هایی که در بخش های مختلف دیواره جکوزی تعبیه شده است خارج می گردد. از جکوزی ها بیشتر برای ماساژ استفاده می گردد به همین علت بسیاری از ورزشکاران برای آرامش و برطرف خستگی از جکوزی استفاده می نمایند. جکوزی ها یا در محل مورد نظر شما ساخته می شوند، یا به صورت پیش ساخته می باشند. با توجه به اینکه استفاده از جکوزی ها روز به روز بیشتر می گردد، به همین علت آگاهی با نحوه کار و آموزش ساخت جکوزی، می تواند به شما یاری کند با مراحل ساخت جکوزی آشنا باشید و در صورت بروز مشکل، آن را برطرف کنید.

مراحل ساخت جکوزی

استفاده از جکوزی مزایای زیادی دارد که باعث شده افراد زیادی در پی ساخت جکوزی خانگی مقرون به صرفه باشند. برای افرادی که به تازگی قصد اضافه کردن جکوزی به محیط استخر را دارند، پیشنهاد می گردد با مراحل ساخت جکوزی آشنا باشند. صفر تا صد ساخت جکوزی به توضیح زیر است:

  • در اولین گام شما باید از یک تیم متخصص بخواهید که با توجه به فضایی که در اختیار دارید، نقشه ای را برای شما طراحی نمایند. در نقشه مورد نظر باید طرح، ابعاد و محل جانمایی جکوزی معین گردد.
  • در مرحله بعدی، کار گودبرداری آغاز خواهد شد. در این مرحله پیمانکاران با توجه به عمق جکوزی، اقدام به گودبرداری زمین مورد نظر خواهند کرد.
  • گام بعدی اجرای تاسیسات استخر است. در این مرحله که به وسیله کارشناسان انجام خواهد گرفت، لوله هایی که برای ورود و خروج آب به داخل جکوزی می باشند نصب خواهد شد.
  • نصب رینگ های جکوزی مرحله بعدی برای ساخت جکوزی می باشد. این رینگ ها که در بالا و پایین جکوزی قرار می گیرند، در زیبایی ظاهری جکوزی نقش موثری دارند.
  • در مرحله آجر چینی، باید به ساخت سکو دقت کنید. طراحی سکو باید طوری بوده که فرد توانایی نشستن بر روی آن را داشته باشد.
  • آخرین مرحله ساخت جکوزی خانگی مقرون به صرفه، نازک کاری است که این مرحله شامل سیمان کاری، آب بندی و نصب سرامیک ها است. مرحله نازک کاری اگر درست انجام گیرد، به افزایش طول عمر جکوزی شما یاری خواهد نمود.

انواع جکوزی خانگی

جکوزی ها بر اساس ظرفیت به دو دسته تک نفره و چند نفره تقسیم بندی می شوند. جکوزی های تک نفره مانند وان حمام است و معمولا در اتاق ها یا حمام نصب خواهد شد. جنس جکوزی های تک نفره عمدتا از فایبرگلاس می باشد. در مقابل، جکوزی های چند نفره در ظرفیت های 2 الی 12 نفره وجود دارند. جکوزی های خانگی چند نفره، معمولا در ساختمان ها و مکان های عمومی مورد استفاده قرار می گیرند.

اجزای جکوزی خانگی

جکوزی خانگی شبیه وان های حمام می باشند، با این تفاوت که ثابت نیستند و شما می توانید آن ها را جا به جا کنید. این جکوزی ها از اجزای مختلفی تشکیل شده اند که این اجزا شامل:

  • پمپ جکوزی
  • شاسی یا ورقه
  • ماساژور جکوزی خانگی
  • شیر هوا
  • هیترها
  • سیستم روشنایی

مزایای ساخت جکوزی خانگی

ساخت جکوزی خانگی مقرون به صرفه، در کنار آرامشی که بعد از یک روز کاری سخت برای شما به ارمغان می آورد، مزایای دیگری نیز دارد که باعث شده عده زیادی به فکر ساخت یک جکوزی در منزل خود باشند. از جمله مزایای ساخت جکوزی خانگی عبارتند از:

  • کاهش شدید درد و استرس
  • افزایش گردش خون در بدن
  • یاری به خواب راحت تر

چه مدت باید در جکوزی بمانیم؟

مدت زمان طولانی ماندن در جکوزی باعث بروز مشکلاتی خواهد شد؛ به همین علت بهتر است به صورت میانگین بین 15 تا 30 دقیقه در جکوزی بمانید. البته به این مسئله توجه کنید که با توجه به دمای آب، می توانید مدت زمان ماندن در جکوزی را تا 45 دقیقه افزایش دهید.

نحوه نظافت جکوزی های خانگی

برای اینکه جکوزی ها عملکرد بهتری داشته باشند، باید به صورت مرتب ضدعفونی شوند. اگر جکوزی شما دارای سیستم تهویه نماینده آب نیست، بهتر است آب جکوزی به صورت کامل تخلیه شده و سپس اقدام به ضدعفونی کردن جکوزی نمایید. برای ضد عفونی کردن جکوزی های خانگی، بهتر است سطح آب جکوزی را به حد استاندارد برسانید و بعد با تنظیم جت، ماده ضد عفونی نماینده استخر را به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن ماده ضد عفونی نماینده، بهتر است بگذارید جکوزی به مدت 10 دقیقه کار کند و سپس آن را خاموش کنید، در نهایت می توانید آب جکوزی را تخلیه نموده و مجددا آن را پر کنید. درست است که جکوزی های خانگی مدرن دارای سیستم های ضد عفونی نماینده می باشند، اما بهتر است نظافت جکوزی ها هر چند وقت یکبار انجام گردد.

وان جکوزی چیست؟

حفاری زمین برای احداث جکوزی، ممکن است کاری زمانبر باشد که هزینه زیادی را برای شما به ارمغان بیاورد؛ به همین علت استفاده از وان جکوزی به شما یاری می نماید تا علاوه بر هزینه کمتر، امکان جا به جایی جکوزی برای شما راحت تر باشد. عملکرد جکوزی های خانگی که به وان جکوزی نیز معروف اند، به این صورت است که فشار آب باعث ماساژ بدن خواهد شد. سیستم لوله کشی وان های جکوزی در مقایسه با ساخت جکوزی های عمومی و بزرگتر بسیار ساده است و همین امر موجب محبوبیت ساخت جکوزی خانگی مقرون به صرفه شده است.

هزینه ساخت جکوزی

قیمت ساخت جکوزی به پارامترهای مختلفی بستگی دارد. اینکه جکوزی برای استفاده عموم است یا به صورت اختصاصی قرار است ساخته گردد، یا اینکه جکوزی شما پیش ساخته است یا خیر، از جمله عواملی هستند که در هزینه ساخت جکوزی تاثیر گذار خواهد بود. تجهیزات، ابعاد، مقدار و طراحی در تعرفه ساخت جکوزی تاثیرگذار هستند. برای مشاوره در مورد هزینه ساخت جکوزی خانگی مقرون به صرفه، می توانید با کارشناسان ما در آرتیا آموزشگاه ر ارتباط باشید.

سخن آخر

مطلب مورد نظر به وسیله تیم تحریریه آرتیا آموزشگاه آماده و تدوین شده است. مجموعه artiaacademy به صورت تخصصی در زمینه طراحی و ساخت استخر، جکوزی و ویلا در سراسر ایران فعالیت دارد؛ بعلاوه با برگزاری دوره ها و کارگاه های ساخت استخر، جکوزی و ویلا، علاقه مندان به این حوزه را برای ورود به بازار کار آماده خواهد نمود.

منبع: اتاق

به "ساخت جکوزی خانگی مقرون به صرفه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساخت جکوزی خانگی مقرون به صرفه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید