طرز تهیه پای چوپان مرحله به مرحله

به گزارش وبلاگ شریان، خیلی از ما برای موقعی که مهمون داریم و می خوایم وقت بیشتری رو با مهمون هامون سپری کنیم به دنبال غذای هایی می گردیم که بشه اون رو از قبل تهیه کرد و قبل از چیدن میز یا سفره اون ها آماده کرد. کسرول ها و گراتن ها و سایر غذاهایی که در خاصیت این رو دارن که در ظرف طبخشون، سرو هم بشن این خاصیت رو دارن. یکی دیگه از غذاهایی که میتونه این جور مواقع به یاری ما بیاد و هم خوشمزه باشه و هم ظاهر زیبایی داشته باشه شپردز پای هست که خیلی از ما اون رو به نام پای چوپان هم می شناسیم. این غذای خوشمزه و راحت رو در ادامه بیشتر باهاش آشنا خواهیم شد.

طرز تهیه پای چوپان مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه پای چوپان

  • سیب زمینی 4 عدد
  • گوشت چرخنموده 250 گرم
  • قارچ اسلایس شده 1 پیمانه
  • سس بشامل 1 پیمانه
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، آویشن به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن

مراحل تهیه پای چوپان

برای آغاز، ابتدا سس گوشتی رو آماده میکنیم، پس پیاز رو نگینی خرد می کنیم و همراه با مقداری روغن که داخل ماهیتابه ریختیم و کمی داغ شده تفت می دیم تا کمی سبک و شفاف بشه.

سپس گوشت چرخنموده رو به پیاز اضافه می کنیم و همراه با هم تفت میدیم تا رنگ گوشت تغییر پیدا کنه.

حالا نوبت اضافه کردن نمک به همراه ادویه ها می رسه.

گوشت رو با نمک و ادویه ها مخلوط میکنیم تا گوشت مزه دار بشه و بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم و با هم مخلوطشون می کنیم. سس گوشتمون که آماده شد، شعله رو خاموش می کنیم.

سیب زمینی ها رو همراه با کمی نمک می پزیم و بعد از پخت، پوستشون رو جدا نموده و بعد داخل یک کاسه نمک و کمی پودر آویشن و پاپریکا و 50 گرم کره که به دمای محیط رسیده رو بهشون اضافه میکنیم.

با یاری یک چنگال، سیب زمینی ها رو همراه با کره و ادویه ها پوره می کنیم.

ظرف مورد نظرمون رو آماده می کنیم و کفش رو از سس گوشتی که آماده نموده بودیم، می ریزیم و همه جای ظرف پخشش می کنیم.

حالا روی سس گوشت رو از قارچ هایی که اسلایس کردیم می پوشونیم و بعد سس بشامل رو روی قارچ ها ریخته و پخش و به صورت یکنواخت پخشش می کنیم. طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید رو اینجا ببینید.

سپس پنیر موزارلا رو روی سس بشامل می ریزیم. می تونیم از هر پنیر طعم دار که قابلیت ذوب شدن در حرارت رو داره هم، استفاده کنیم.

توی این مرحله مخلوط سیب زمینی رو با یاری دست هامون به صورت توپک های کوچیک در میاریم و کنار هم روی پنیر ها می چینیم.

روی توپک های سیب زمینی رو کمی پنیر پارمسان رنده شده میریزیم تا طعمش بی نظیر بشه.

و نهایتاً، پای چوپان رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد می فرستیم برای 20 دقیقه و بعد 5 دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روی پای هم برشته و خوش رنگ بشه. سپس بعد از خارج کردن از فر اجازه میدیم کمی از حرارت بیفته و سپس سرو میکنیم.

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به "طرز تهیه پای چوپان مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پای چوپان مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید