طرز تهیه 21 دسر و غذا با کدو حلوایی

به گزارش وبلاگ شریان، با کدو حلوایی چی درست کنم؟ اصلا می دانید چطور یک غذای خوشمزه با کدو حلوایی درست کنید؟ یکی از مقوی ترین و خوش طعم ترین انواع سبزیجات است که می توانید با استفاده از آن غذاهای متنوعی آماده کنید. برای تهیه غذا و دسر با کدو حلوایی روش های متنوعی وجود دارد. در این مقاله از در می توانید با طرز درست کردن غذا و دسرهای مختلف با کدو حلوایی آشنا شوید.

طرز تهیه 21 دسر و غذا با کدو حلوایی

انواع غذا با کدو حلوایی

با کدو حلوایی چی درست کنیم؟ سوالی که خیلی از ما با شنیدن نام این کدوی نارنجی مجذوب نماینده به ذهنمان خطور می نماید. درواقع درست کردن غذا با کدو حلوایی برای خیلی از ما یک چالش بزرگ محسوب می گردد.

کدو حلوایی به علت خاصیت فوق العاده زیادی که دارد، یک ماده غذایی بی نظیر برای تهیه غذا محسوب می گردد. اما خیلی از افراد حتی با طرز درست کردن کدو حلوایی نیز آشنایی ندارند. اما باید بدانید که درست کردن انواع خورش، دسر، پلو و کوکوهای خوش طعم با این کدو بسیار ساده است.

اگر دوست دارید از خواص کدو حلوایی بهره مند شوید و غذاهای متنوعی با کدو حلوایی آماده کنید، بهتر است در ادامه با ما همراه باشید، چون پیشنهادات مجذوب نمایندهی برای غذا با کدو حلوایی داریم.

1- کوکو کدو حلوایی

کوکو کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین انواع غذا با کدو حلوایی و بدون گوشت است که با مواد اولیه ساده و در مدت زمانی کوتاه آماده می گردد. برای تهیه کوکو کدو حلوایی باید ابتدا پیاز را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و سپس کدوی خام را با رنده درشت رنده کنید و به پیاز اضافه کنید. 2 قاشق غذاخوری زعفران آب نموده غلیظ اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.

حالا سیب زمینی را آب پز کنید و رنده کنید و به این مخلوط اضافه کنید. دو عدد تخم مرغ را هم بزنید و روی بقیه مواد بریزید. ادویه و نمک و فلفل را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو یکدستی درست گردد. برای مطالعه ادامه طرز تهیه کوکو کدو حلوایی با سیب زمینی و آشنایی با فوت و فن های درست کردن این کوکوی خوش طعم می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

2- بورانی کدو حلوایی

بورانی کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین انواع غذا با کدو حلوایی و بدون گوشت است که بیشتر در شمال کشور به ویژه مازندران تهیه می گردد. این بورانی خوش طعم با استفاده از پوره کدو حلوایی، ماست و طعم دهنده های مختلف آماده می گردد. برای تهیه بورانی کدو حلوایی با ماست ابتدا کدو حلوایی را خوب بشویید و بعد آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس آن در قابلمه ای همراه با آب بریزید و اجازه دهید خوب بپزد.

حال کدو حلوایی های پخته شده را با قاشق از پوست جدا کنید و آن ها را در دستگاه غذاساز بریزید یا با استفاده از چنگال آن را له کنید تا تبدیل به پوره گردد. برای خواندن ادامه طرز تهیه بورانی کدو حلوایی به دو روش مازندرانی و تبریزی می توانید به مقاله مراجعه کنید.

3- سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی با شیر و تزیین خامه با آن بافت نرم و مخملی یک گزینه عالی برای روزهای سرد، دورهمی ها و حتی به عنوان پیش غذاهای مهمانی های مجلسی و رسمی در اغلب کشورهای دنیاست.

درست کردن و بسیار خوشمزه کدو حلوایی مجلسی با شیر اصلاً کار سختی نیست. این طرز تهیه سوپ کدو حلوایی کانادایی است. برای آغاز باید کدو حلوایی را بشورید و پوست بگیرید و به صورت مکعبی تکه تکه کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با کره و چند قطره روغن مایع تفت دهید تا نرم گردد.

سپس کدو حلوایی و سیب زمینی مکعبی خرد شده را هم اضافه کنید و تفت دهید. برای خواندن ادامه طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و بعلاوه مشاهده فیلم آموزشی این سوپ می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

4- کویی تره

کویی تره یا کدو فسنجان یکی از غذاهای محلی و سنتی گیلانی و شهر رشت است. این شباهت هایی به یا حتی دارد، ولی در اصل با آن ها تفاوت های کلی هم دارد.

این غذا با کدو حلوایی و گردو بیشتر مناسب فصل پاییز و زمستان است که کدو حلوایی در بازار به وفور یافت می گردد. مواد اصلی کویی تره شامل کدو حلوایی و گردو است و از چاشنی های دیگری هم در آن استفاده می گردد.

برای تهیه این غذا با کدو حلوایی و گردو باید از ترکیب گردو، کدو، سیر، ، شکر و نمک و فلفل بهره ببرید. این غذا با کدو حلوایی را هم به صورت سرد و هم به صورت گرم سرو می نمایند. برای خواندن طریقه درست کردن کویی تره یا کدو فسنجان به 2 روش اصیل و سنتی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

5- دلمه کدو حلوایی

اگر در پی طرز تهیه یک غذا با کدو حلوایی و گوشت چرخ نموده هستید، پیشنهاد ما دلمه کدو حلوایی است. این غذا را هم در قابلمه و هم با استفاده از فر می توانید تهیه کنید. در اولین مرحله از طرز تهیه دلمه کدو حلوایی باید مواد آن را آماده کنید. پیش از هر چیز لپه را از قبل خیس نموده و سپس آن را در یک ظرف مناسب با میزانی آب بپزید. حال برنج را در میزانی آب بجوشانید. لپه و برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.

قسمت بالای کدو حلوایی یا کدو تنبل را برش دهید و تخم کدو را خارج کنید. داخل کدو تنبل را دارچین، زنجبیل، آبلیمو و کره بمالید و مزه دار کنید. روی کدو حلوایی را کره بمالید. کدو را در فویل آلومینیومی بپیچید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. برای خواندن ادامه طرز تهیه دلمه کدو حلوایی یا کدو تنبل شکم پر در فر یا قابلمه می توانید به مقاله مراجعه کنید.

6- خورش قلیه کدو حلوایی

اگر گیاهخوار هستید و یا به هر علت در پی یک غذا با کدو حلوایی بدون گوشت هستید، بهتر است خورش قلیه کدو حلوایی را امتحان کنید. طرز تهیه این غذا با کدو حلوایی در شهرهای مختلف فرق دارد.

برای مثال قلیه کدو حلوایی بوشهری با تمر هندی درست می گردد. در منطقه ها شمالی کشور و به خصوص در استان مازندران قلیه کدو حلوایی را با رب انار یا می پزند. در بعضی منطقه ها هم در طرز تهیه قلیه کدو حلوایی از برنج و گردو استفاده می نمایند.

برای درست کردن این غذا با کدو حلوایی باید لوبیا چیتی را به مدت 4 تا 5 ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آن از بین برود. سپس لوبیاها را داخل قابلمه ریخته و میزانی آب به آن اضافه کنید. کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. قابلمه لوبیا را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا لوبیاها کاملاً پخته گردد. برای پخته شدن لوبیاها 2 و نیم ساعت زمان ضروری است.

در مرحله بعد، سیرها را پوست کنده و بعد رنده کنید. بعلاوه مغز گردو هم آسیاب کنید. در داخل ماهیتابه ای کمی روغن بریزید، سپس سیر را در روغن تفت دهید. پس از آن پودر گردو را به ماهیتابه اضافه کنید. چند دقیقه مواد را تفت دهید. برای خواندن ادامه طرز تهیه خورش قلیه کدو حلوایی بدون گوشت می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

7- کدو پلو

کدو پلو، کئی پلا یا کهی پلا یکی از خوشمزه ترین انواع غذا با کدو حلوایی و برنج است که بسیار سریع و ساده آماده می گردد. پس اگر از خوردن غذاهای تکراری و یکنواخت خسته شده اید، بهتر است این غذای نو و پر از خاصیت مازندرانی را امتحان کنید.

برای درست کردن این پلو مجلسی خوشمزه ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و میزانی روغن زیتون یا روغن مایع داخل ماهیتابه بریزید و پیازها را با شعله ملایم تفت دهید. بعد از اینکه رنگ پیازها آغاز به تغییر کرد، کدو حلوایی ها را به صورت مربعی برش دهید و به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. سیر و ادویه به مواد اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه خوب سرخ شوند.

در این فرصت مرغ ها را به صورت مربعی خرد کنید و نمک، پودر آویشن و زنجبیل و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مزه دار شوند. برای طرز تهیه کدو پلو مجلسی در این مرحله باید مرغ ها را در یک ماهیتابه جدا تفت دهید و خوب سرخ کنید تا پخته شوند. سپس مرغ ها را به ترکیب پیاز و کدو اضافه کنید. برای خواندن ادامه طرز تهیه کدو پلو مازندرانی به روش محلی می توانید به مقاله مراجعه کنید.

8- خورش کدو حلوایی

خورش کدو حلوایی با مرغ و رب انار یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین انواع غذا با کدو حلوایی و مرغ یا گوشت است که هم شمال و هم جنوب کشور طبخ می گردد. برای طعم دادن به این خورش می توانید هم از آبلیمو و هم رب انار بهره ببرید. برای گوشت خورش هم یا از گوشت قرمز بهره ببرید یا از گوشت مرغ. در اولین مرحله از تهیه خورش کدو حلوایی باید پوست و هسته کدو را جدا کنید و آن را به صورت نگینی یا هلالی خرد نمایید. سپس کدوها را با میزانی روغن سرخ کنید تا موقع پخت، شکل خود را حفظ نمایند.

بعد از سرخ کردن کدوها پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و در روغن تفت بدهید. فیله مرغ را خرد کنید و با پیاز حدود دو دقیقه تفت بدهید. را به آن اضافه کنید تا سرخ و طعم خام آن گرفته گردد. نمک، فلفل، زردچوبه و آلو را اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید.

به مواد داخل قابلمه، 2 لیوان آب جوش اضافه کنید تا مرغ به خوبی بپزد. برای خواندن ادامه طرز تهیه خورش کدو حلوایی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

9- ریزوتو ایتالیایی با کدو حلوایی

ریزوتو یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که می توانید آن را به صورت گیاهی و با کدو حلوایی نیز درست کنید. برای درست کردن این غذا با کدو حلوایی ابتدا باید فر را با 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کدو حلوایی را در مکعب های 1.5 سانتی متری خرد کنید. تکه های کدو حلوایی را روی سینی فر قرار دهید، روی آن کمی آب بپاشید، سپس به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.

در حالی که کدو حلوایی در حال رست شدن است، می توانید ریزوتو را درست کنید. ابتدا باید سیر را له کنید و میزانی پیازچه خرد کنید. سپس یک قاشق غذاخوری روغن را با کره در تابه و با حرارت میانه گرم کنید. پیازچه و سیر را اضافه کنید. وقتی پیازچه ها نرم شدند اما قهوه ای نشدند، برنج و زیره را اضافه کنید.

مواد را خوب هم بزنید و حدود 1 دقیقه در مخلوط کره قرار دهید. برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه ریزوتو با کدو حلوایی می توانید به لینک مقاله مراجعه کنید.

انواع دسر با کدو حلوایی

کدو حلوایی نه تنها یک گزینه فوق العاده برای تهیه غذاهای نو و خوشمزه است، بلکه بافت و نرم و لطیف و رنگ نارنجی آن برای درست کردن دسرهای خوشمزه نیز محبوبیت زیادی دارد. پس به جای این که دائم با خودتان فکر کنید که با کدو حلوایی چی درست کنیم، می توانید یکی از انواع دسر با کدو حلوایی را امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید. در ادامه می توانید با طرز تهیه انواع دسر با کدو حلوایی آشنا شوید.

10- براونی کدو حلوایی

براونی کدو حلوایی یا براونی کدو تنبل جزو آسان ترین انواع دسر با کدو حلوایی است. در اولین مرحله از طرز تهیه براونی کدو حلوایی پوره کدو حلوایی را درست کنید. برای آماده کردن پوره، کدو تنبل را به قطعات بزرگ خرد کنید. هسته کدو را خارج کنید. کدوها را با پوست در یک قابلمه قرار دهید و روی آن را کمی آب بریزید. ظرف کدو حلوایی را روی حرارت بگذارید و در ظرف را روی آن قرار دهید تا زودتر بپزند.

بعد از این که کدوها نرم شدند آن ها را آبکش کنید. بعد از سرد شدن، پوست کدوها را جدا کنید و داخل همزن بریزید و پوره کنید. می توانید با چنگال هم کدوها را پوره کنید. برای خواندن ادامه طرز تهیه براونی کدو حلوایی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

11- چیز کیک با کدو حلوایی

اگر در فکر درست کردن خوشمزه ترین دسر با کدو حلوایی هستید، بهتر است دسر چیز کیک با کدو حلوایی را امتحان کنید. برای درست کردن این دسر با کدو حلوایی ابتدا باید فر را روشن کنید و روی دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) کنید. کدو حلوایی را هم بشورید و پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید.

کدو حلوایی را بپزید و سپس با غذاساز یا میکسر پوره کنید. برای درست کردن دسر چیز کیک با کدو حلوایی ابتدا باید پایه چیز کیک را درست کنید. بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید. برای خواندن ادامه طرز تهیه دسر چیز کیک ساده و خوشمزه با کدو حلوایی در یخچال و در فر می توانید به مقاله مراجعه کنید.

12- مربای کدو حلوایی

برای درست کردن مربای کدو حلوایی می توانید آن را با آهک و یا بدون آهک تهیه کنید. استفاده از آهک موجب حفظ حالت کدو می گردد و آن را ترد و خوشمزه می نماید. برای درست کردن مربای کدو تنبل با آهک، باید آهک بهداشتی را از مغازه های لوازم قنادی فروشی تهیه کنید. ابتدا کدو حلوایی را بشورید و تخم کدو را جدا کنید و سپس کدو را پوست بگیرید.

کدو را برش بزنید. نحوه برش زدن کدو به سلیقه شما بستگی دارد، می توانید به صورت مکعبی برش بزنید یا با چاقوهای دالبر به صورت دالبری و یا به صورت رشته های نواری. آهک را در یک کاسه بریزید و حدود 3 لیتر آب هم روی آهک بریزید. میزان آب باید به مقدار ای باشد که آهک در آن حل گردد و زمانی که آب آهک را روی کدوها می ریزیم کاملاً روی کدوها را بپوشاند.

برای خواندن ادامه مراحل طرز تهیه مربای کدو حلوایی به 2 روش مختلف می توانید به مقاله مراجعه کنید.

13- کیک کدو حلوایی اسفنجی

کیک کدو حلوایی یکی دیگر از انواع دسر با کدو حلوایی است که طعم فوق العاده ای دارد و بسیار مفید و پر از خاصیت است. برای درست کردن کیک کدو حلوایی باید ابتدا کره را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد. اگر می خواهید کیک کدو حلوایی اسفنجی را در فر بپزید، فر را روشن نموده و روی دمای 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

بعد از شستن کدو، پوست آن را بگیرید و به صورت قطعات مربعی خرد کنید. کدوها را در قابلمه ریخته و 1/5 لیوان آب روی آن ها بریزد تا آبپز شوند. می توانید کدوها را بخارپز کنید. به این صورت که یک قابلمه را تا 1/3 حجم آب بریزید و بگذارید بخار گردد. کدوها را در صافی بریزید و بالای سطح آب قرار دهید. برای خواندن ادامه طرز تهیه کیک کدو حلوایی اسفنجی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

14- حلوا با کدو حلوایی

یکی از موارد استفاده از کدو تنبل یا کدو حلوایی، به کار بردن در تهیه حلوا است. حلوا کدو تنبل بسیار راحت و بی دردسر درست می گردد و می توانید آن را به عنوان یک دسر خوشمزه نیز سرو کنید.

در اولین مرحله از طرز تهیه حلوا کدو تنبل، کدو حلوایی ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید. آن ها در قطعات میانه خرد کنید. آرد را دو مرتبه از الک ریز بگذرانید تا ناخالصی هایش گرفته و سبک تر گردد.

کدو حلوایی ها را در یک قابلمه ریخته و روی آن ها را آب بریزید، در حدی که سطح آن را بپوشاند. بهتر است آبی که استفاده می کنید، در دمای جوش باشد. وقتی آب آغاز به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا کدو حلوایی ها به خوبی نرم شوند.

بعد از این که کدو تنبل ها پختند، آن ها را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید. برای له کردن، از گوشت کوب هم می توانید بهره ببرید. برای خواندن ادامه طرز تهیه حلوا کدو تنبل می توانید به مقاله مراجعه کنید.

15- شیرینی کاکا با کدو حلوایی

یکی از و شیرینی ساده خانگی با کدو حلوایی یا کدو تنبل، کاکا کدو حلوایی است. اگر تا حالا شیرینی کاکا نخورده اید یا نپخته اید، همین حالا دست به کار شوید. مواد اولیه شیرینی کاکا با کدو حلوایی و بدون کدو حلوایی که در واقع یک نوع شیرینی کوکی است، آنقدر ساده و دم دستی است که به راحتی می توانید برای پختن این شیرینی خوشمزه گیلانی اقدام کنید.

برای پختن این شیرینی به فر هم احتیاج ندارید. این کیک تابه ای گیلانی، با طعم ها و مواد اولیه مختلفی تهیه می گردد که از جمله آن ها می توان به کاکا ساده با ماست، کاکا ساده با آرد گندم و کاکا ساده با آرد برنج اشاره نمود. برای خواندن طریقه درست کردن شیرینی کاکا با کدو حلوایی می توانید به مقاله مراجعه کنید.

16- کافه لاته کدو حلوایی

لاته کدو حلوایی یا کدو یک نوشیدنی متفاوت و خاصی است که در فصل پاییز به صورت گرم و سرد سرو می گردد. این نوشیدنی خوش طعم، به خاطر وجود کدو حلوایی، پر از خاصیت است. برای تهیه این نوشیدنی با کدو حلوایی باید ابتدا شیر، شکر، پوره کدو حلوایی و زنجبیل را در ظرفی با هم ترکیب کنید و کمی هم بزنید.

اگر می خواهید لاته ای با طعم قالب قهوه داشته باشید؛ تنها 1/4 فنجان شیر بریزید و اگر می خواهید لاته تان بیشتر طعم شیر بدهد، از 1 فنجان کامل شیر بهره ببرید. سپس ترکیب به دست آمده را مدتی در تابه بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید. سپس صبر کنید تا شیر گرم گردد.

البته اگر مایکروفر دارید، می توانید این ترکیب را در کاسه بریزید؛ روی آن سلفون بکشید و یک سوراخ در سلفون ایجاد کنید. سپس کاسه را در مایکروفر بگذارید تا شیر گرم گردد. 1 یا 2 دقیقه برای این کار کفایت می نماید. برای خواندن ادامه طرز تهیه کافه لاته کدو حلوایی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

17- دسر کدو حلوایی با دارچین و بیسکویت

دسر کدو حلوایی با دارچین و بیسکویت یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید در پاییز و زمستان آماده کنید. برای درست کردن این دسر باید قبل از هر چیز، کدو حلوایی را بشویید و بعد از اینکه پوست و تخمه آن را جدا کردید، به شکل مکعبی خرد کنید.

سپس در یک تابه، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و کدو حلوایی ها را داخل آن بچینید. روی کدو حلوایی را زعفران دم نموده و شکر یا عسل بریزید. می توانید دسر کدو حلوایی با یا بپزید (هر کدام که خودتان دوست دارید). آب را به مواد داخل تابه اضافه کنید و درب آن را ببندید. برای خواندن ادامه طرز تهیه دسر کدو حلوایی با دارچین و بیسکویت می توانید به مقاله مراجعه کنید.

18- پنکیک کدو حلوایی

نحوه پخت پنکیک کدو حلوایی که هم به صورت رژیمی و هم با ماست و شیر و پوره کدو حلوایی درست می گردد بسیار محبوب است و معروفیت جهانی دارد. برای درست کردن پنکیک کدو حلوایی احتیاج به پوره داریم. برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا باید کدو حلوایی را پوست بگیرید و تکه تکه کنید.

سپس در یک قابلمه بریزید و میزانی آب اضافه کنید. روی شعله ملایم گاز کدو حلوایی را بپزید. باید کدو حلوایی آنقدر نرم گردد که با فشار قاشق له گردد یا در غذاساز بریزید و پوره کنید. حالا شیر و خامه قنادی را در مخلوط کن بریزید، بعد از چند دور زدن شیر و خامه، پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و باز هم میکس کنید.

پوره کدو حلوایی خامه ای شما حاضر است. برای خواندن ادامه طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی با شیر یا ماست می توانید به مقاله مراجعه کنید.

19- پودینگ کدو حلوایی

پودینگ کدو حلوایی یکی از مجلسی ترین و خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید با این کدو درست کنید. برای تهیه این دسر باید ابتدا کدو را بشورید و پوست بگیرید و اجازه دهید بخارپز گردد. سپس کدو حلوایی پخته شده را با غذاساز یا میکسر پوره کنید. بهتر است از کدو حلوایی هایی بهره ببرید که حسابی نارنجی شده اند تا پودینگ خوش رنگ تری داشته باشید.

سپس نشاسته و شکر را در شیر سرد حل کنید. مخلوط شکر، نشاسته و شیر را روی شعله ملایم گاز گرم کنید. حالا پودر هل، دارچین و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس زعفران و گلاب را اضافه کنید. برای خواندن ادامه طرز تهیه پودینگ کدو حلوایی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

20- تارت کیک کدو حلوایی

تارت کیک کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین انواع دسر با کدو حلوایی است که برای پذیرایی از مهمان ها در پاییز و زمستان نیز گزینه فوق العاده ای محسوب می گردد. برای تهیه تارت کیک کدو حلوایی بهتر است از خمیر پاستری بهره ببرید. خمیر پاستری برای تهیه انواع شیرینی خشک مجلسی و انواع تارت و شیرینی فانتزی نو استفاده می گردد.

خمیر پاستری یک خمیر ترد و لطیف برای درست کردن انواع تارت، پای و شیرینی محسوب می گردد که شیرینی شما را ترد و لطیف تر می نماید. برای تهیه خمیر پاستری ابتدا آرد را داخل یک سینی بریزید و آن را به صورت یک تپه دربیاورید.

با نوک انگشت یک فرورفتگی در این تپه آرد درست کنید و تکه های کره خرد شده و نمک را داخل آن بریزید. آرد، کره و نمک را با هم مخلوط کنید و ورز دهید. برای خواندن مراحل طرز تهیه تارت کیک کدو حلوایی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

21- ترشی کدو حلوایی

ترشی کدو حلوایی، یکی از انواع ترشی مجلسی است که طرز تهیه آن بسیار آسان بوده و احتیاجی به طی شدن مدت زمان طولانی نیز برای مصرف ندارد. ترشی کدو حلوایی را به دو صورت تهیه می نمایند؛ ترشی کدو حلوایی هندی و ترشی کدو حلوایی با گوجه فرنگی.

در طرز تهیه ترشی کدو حلوایی، اولین کار این است که کدو حلوایی ها را به خوبی بشویید، پوست آن ها را بگیرید و تخمه ها را جدا کنید. کدو ها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. سپس سرکه را در ظرفی ریخته و روی شعله بگذارید. پوست لیمو ترش و زنجبیل را به صورت خلالی خرد کنید. دانه فلفل سیاه و نمک را نیز به سرکه اضافه کنید. برای خواندن ادامه طرز تهیه ترشی کدو حلوایی می توانید روی لینک مقاله کلیک کنید.

سوالات متداول

غذا با کدو حلوایی چی درست کنیم؟

اگر برایتان سوال پیش آمده که کدو حلوایی را چگونه بخوریم و چه غذاهایی می توان با آن درست کرد، باید بگوییم که کوکوی کدو حلوایی، سوپ کدو حلوایی، کدو پلو، دلمه کدو، خورش کدو حلوایی با مرغ و … تنها بخشی از غذاهایی است که می توانید با این کدوی مفید و خوش طعم آماده کنید.

دسر با کدو حلوایی چی درست کنیم؟

براونی کدو حلوایی، کیک کدو حلوایی، پنکیک کدو حلوایی، لاته کدو حلوایی، دسر کدو حلوایی با شیر و بیسکویت جزو خوشمزه ترین دسرها با کدو حلوایی است.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه 21 دسر و غذا با کدو حلوایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 21 دسر و غذا با کدو حلوایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید