طرز تهیه ده مدل فینگرفود ساده و خوشمزه

به گزارش وبلاگ شریان، فینگر فود یا غذای انگشتی در اصطلاح به غذا هایی گفته می گردد که بسیار کوچک و لقمه ای هستند و می توان آن ها را بدون استفاده از قاشق، کارد و چنگال تنها با دو انگشت برداشت و به دهان گذاشت. امروز فینگرفود ها نوعی سبک غذایی خاص به تعداد می فرایند که به علت تنوع در رنگ، طعم و شکل وقتی کنار هم در یک سینی قرار می گیرند، بسیار چشم نواز و اشتها برانگیز هستند. خلاقیت در آشپزی یکی از مهم ترین عوامل در تهیه انواع فینگرفود است.

طرز تهیه ده مدل فینگرفود ساده و خوشمزه

به گزارش وبلاگ شریان، فینگرفود ها انواع مختلفی دارند: فینگرفود های گرم، سرد، دریایی و.... فینگرفود ها امروز به خاطر راحتی سرو و پذیرایی در بسیاری از مهمانی ها، جشن تولد، سمینارها، میز های بار رستوران، جشن های مهد کودک و مدرسه و... حضور فعال دارند. در مطلب پیش رو برآنیم تا طرز تهیه چند نوع فینگر فود ساده و در عین حال خوشمزه و لذیذ را با شما به اشتراک بگذاریم.

کاناپه کوکو سبزی

پایه کاناپه (نانی که غذا روی آن استراحت می نماید) معمولاً یک قطعه نان تست یا سرخ شده است که روی آن را با مواد گوناگون پر می نمایند.

مواد لازم

نان تست کوچک: 1 بسته

کوکو سبزی: به اندازه لازم

پنیر گودا: 1 بسته

زیتون و گوجه گیلاسی برای تزیین: به اندازه لازم

طرز تهیه:

تهیه این فینگرفود بسیار ساده است. نان تست کوچک مربعی را روی سینی بگذارید. یک ورق پنیر گودا روی آن بگذارید و با کاتر دورتادور آن را ببرید تا کاملاً اندازه نان تست گردد. سپس کوکوی سبزی را هم به همان اندازه نان تست برش بدهید و روی پنیر گودا بگذارید. در آخر می توانید یک عدد زیتون یا گوجه گیلاسی را داخل خلال دندان چوبی کنید و نوک خلال دندان را در نان تست فرو کنید. در صورت تمایل می توانید بین لایه پنیر و کوکو کمی سس مایونز بمالید.

کاناپه ژامبون

مواد لازم

نان تست کوچک: 1 بسته

ژامبون: 10 ورق

پنیر گودا: 1 بسته

سس مایونز: به اندازه دلخواه

گوجه گیلاسی یا زیتون برای تزیین: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

نان تست کوچک را توی یک سینی بگذارید. پنیر گودا را روی آن قرار بدهید و با کاتر یا چاقو دورتادور آن را ببرید تا اندازه نان تست گردد. ورق ژامبون را هم به همین ترتیب برش بزنید. سپس پنیر گودا را روی نان تست بگذارید و بعد ورق ژامبون را روی آن قرار بدهید. روی ژامبون کمی سس مایونز بمالید و در مرحله آخر یک برش دیگر از نان تست را روی آن بگذارید و با یاری زیتون، گوجه گیلاسی و خلال بادام روی کاناپه را تزیین کنید. بعلاوه می توانید روی لایه بالایی نان تست را هم سس مایونز بمالید. برای زیباتر شدن کار می توانید از کاتر های طرح دار بهره ببرید. به این صورت که یک ورق پنیر گودا و یک ورق ژامبون را روی نان تست عظیم بگذارید و با کاتر گل یا قلب هرسه لایه را هم زمان قالب بزنید.

کراستینی بادمجان کبابی

مواد لازم

بادمجان کبابی: 2 عدد

ماست پرچرب: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

پودر سیر: به اندازه دلخواه

نمک: به اندازه دلخواه

نان باگت: 2 عدد

گوجه گیلاسی و برگ نعناع و ریحان برای تزیین: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

بادمجان کبابی له شده، روغن زیتون، پودر سیر، نمک و ماست را در ظرفی با هم مخلوط کنید. نان باگت را بدون اینکه داخل آن را خالی کنید، به صورت حلقه ای برش بزنید. توجه داشته باشید که حلقه های نان باگت نباید بیش از حد کلفت یا نازک باشد. سپس حلقه ها را در یک سینی بچینید. روی سطح نان کمی روغن زیتون بمالید و سپس یک قاشق غذاخوری از مواد بردارید و روی نان بریزید. با پشت قاشق مواد را خوب پهن کنید. برای تزیین نان ها می توانید چند برگ ریحان یا نعنا و تکه ای گوجه گیلاسی روی آن ها بگذارید.

جیب تاجر

علت نام گذاری این فینگرفود شباهتی است که به جیب لباس دارد، یک جیب پر از پول!

مواد لازم:

نان تست: 10 عدد

تخم مرغ: 2 عدد

آرد سوخاری: 10 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به اندازه دلخواه

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

دو عدد نان تست را روی میز کار بگذارید و با یک چاقوی تیز هر چهار طرف آن را که ضخیم است، برش بزنید. سپس هر دو نان تست را روی هم بگذارید و با دست کمی فشار بدهید. یک وردنه بردارید و روی نان تست ها بکشید. آنقدر بکشید تا هر دو نان تست کاملاً به هم بچسبند و یکی شوند. بقیه نان تست ها را هم با همین روش آماده کنید. سپس روغن را در یک ظرف گود بریزید و روی شعله میانه رو به زیاد بگذارید تا داغ گردد. تخم مرغ ها را در یک کاسه خوب هم بزنید و نان تست فشرده شده را داخل آن بگذارید و هر دو طرف را آغشته کنید. سپس نان را بیرون بیاورید و داخل ظرف آرد سوخاری که با نمک و فلفل مخلوط نموده اید، بگذارید تا هر دو طرف به آرد آغشته گردد.

به گزارش وبلاگ شریان، در مرحله بعد نان تست را داخل روغن داغ بیاندازید. وقتی نان باد کرد و بالا آمد، به آرامی آن را برگردانید تا هر دو طرف سرخ گردد. توجه داشته باشید که نباید نان تست را بیش از حد سرخ کنید. بهتر است رنگ نان تست بعد از سرخ شدن طلایی باشد نه قهوه ای! نان را داخل صافی بگذارید تا روغن اضافی آن چکیده و کاملاً خنک گردد. سپس آن را روی میز کار بگذارید و با یک چاقوی تیز از وسط به دو قسمت مساوی برش بزنید. خواهید دید که داخل نان خالی است. حالا با هر موادی که دوست دارید، می توانید داخل نان را پر کنید. سالاد الویه، مخلوط: مرغ پخته، خیارشور، ذرت و سس مایونز، ترکیب ژامبون، خیارشور و سس و.... مواد میانی جیب تاجر کاملاً اختیاری و سلیقه ای است.

رول سوسیس

مواد لازم

سوسیس پنیری یا دودی: 2 عدد

خمیر هزارلا: 2 ورق

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

تهیه این فینگرفود بسیار ساده و سریع است. یک ورق از خمیر هزارلا را روی میز کار بگذارید. کمی روغن مایع یا در صورت دلخواه روغن زیتون روی سطح خمیر بمالید. سوسیس را روی لبه خمیر بگذارید و آن را همراه با خمیر رول کنید. سپس با یک چاقوی تیز رول خمیر و سوسیس را به صورت حلقه ای برش بزنید. به گزارش وبلاگ شریان، توجه داشته باشید که حلقه های سوسیس نباید نازک باشند. سپس محل اتصال لایه خمیر و سوسیس را با یک خلال دندان به هم بچسبانید تا هنگام سرخ شدن باز نشوند. روغن را در یک ظرف گود بریزید و بگذارید تا داغ گردد. سپس حلقه های سوسیس و پنیر را در روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن آن ها را در صافی بگذارید و بعد از خنک شدن خلال دندان را بیرون بکشید.

رول کرپ پنیری

مواد لازم

پنیر خامه ای: 200 گرم

ساقه پیازچه: 10 عدد

گردوی پوره شده: دو قاشق غذاخوری

ژامبون: 5 ورق

نان باگت: 2 عدد

طرز تهیه:

ابتدا ساقه های پیازچه را خرد کنید. در یک کاسه پنیر خامه ای، گردوی پوره شده و ساقه های پیازچه خرد شده را با هم مخلوط کنید. نان باگت یا نان ساندویچی را روی میز کار بگذارید و با یک چاقوی نوک تیز نان را از یک طرف تا پایان برش بدهید، به صورتی که بتوانید نان را کاملاً روی میز پهن کنید. سپس خمیر اضافه نان را با دست و تا جایی که نان پاره نگردد، بردارید. وقتی سطح نان کاملاً صاف شد، از مایع پنیری که آماده نموده اید، روی سطح نان بمالید. همه نان باید کاملاً به مواد پنیری آغشته گردد. در مرحله بعد لبه نان را با یاری هر دو دست بلند کنید و آرام آغاز به رول کردن آن کنید. سپس روی رول نان و پنیر سلفون بکشید و آن را حدود دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید.

در مرحله آخر نان را از یخچال خارج کنید و سلفون آن را کنار بگذارید. با یاری یک چاقوی تیز نان را به صورت حلقه ای برش بزنید. برش ها را داخل سینی مخصوص سرو بچینید. ورقه ژامبون را از وسط نصف کنید و هر قسمت را با یاری خلال دندان روی یکی از حلقه ها بچسبانید. به این نکته توجه داشته باشید که هرقدر نان باگتی که انتخاب می کنید کوچک تر باشد، رول های پنیری شما هم کوچک تر و زیباتر خواهد بود.

رولت ژامبون

مواد لازم

ژامبون: 6 ورق

پنیر گودا: 4 ورق

نان ترتیلا: 2 عدد

سس مایونز: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

نان ترتیلا را روی میز کار بگذارید. با یک چاقو یا کاتر اطراف نان را ببرید تا نان به شکل یک مربع یا مستطیل گردد. کمی سس مایونز روی سطح نان بمالید. سپس سه ورق از ژامبون را روی نان بچینید و دو ورق پنیر گودا را روی آن بگذارید. نان را با یاری هر دو دست از یک جهت رول کنید. در مرحله آخر با یک چاقوی تیز نان رول شده را به اندازه های مساوی برش بزنید. در صورت دلخواه می توانید از دو برگ کاهوی نازک هم برای لای نان بهره ببرید. اگر نان ترتیلا در دسترس ندارید، می توانید از نان تافتون به جای آن بهره ببرید.

خیار و ماست چکیده

این فینگرفود یکی از ساده ترین انواع فینگرفود است که می توانید آن را به راحتی و با دم دست ترین مواد غذایی در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

خیار درشت: 2 عدد

ماست چکیده یا پرچرب: 1 لیوان

نعنای خشک، نمک و فلفل سیاه: به اندازه دلخواه

گردوی پودر شده: 1 قاشق غذاخوری

زرشک، گوجه گیلاسی یا برگ نعناع برای تزیین: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

خیار را به صورت زبرا پوست کنید؛ یعنی سطح خیار یک لایه با پوست و یک لایه بدون پوست باشد. سپس با چاقو خیار را به صورت حلقه های کلفت تر برش بزنید. با یاری یک قاشق کوچک چای خوری داخل حلقه ها را خالی کنید و آن ها را توی یک ظرف مناسب بچینید. ماست، پودر گردو، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه مخلوط کنید. یک قاشق مرباخوری بردارید و داخل حلقه های خیار را با مخلوط ماست پر کنید. اگر از ماست چکیده استفاده می کنید، می توانید آن را داخل قیف بریزید و با ماسوره گل داخل حلقه ها را پر کنید که در این صورت فینگرفود شما شکل زیباتری خواهد داشت. سپس با زرشک، گردو، گوجه گیلاسی یا برگ نعناع روی حلقه ها را تزیین کنید و ظرف را یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا ماست کاملاً سفت گردد.

کاناپه اسکرامبل

اسکرامبل غذایی شبیه املت است که پایه اصلی آن تخم مرغ است. این فینگرفود برای وعده صبحانه و دورهمی های صبح بسیار مناسب است.

مواد لازم

تخم مرغ: 3 عدد

کره: 20 گرم

روغن مایع برای سرخ کردن: 1 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری

پیازجه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

نمک: به اندازه لازم

نان تست: 10 عدد

پنیر گودا: 1 بسته

زیتون و برگ جعفری: به اندازه لازم

طرز تهیه:

در یک ظرف مناسب تخم مرغ، خامه، پیازچه، نمک و کره را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا تخم مرغ حالت پفکی گردد. ماهی تابه را روی اجاق گاز بگذارید و روغن را داخل آن بریزید تا داغ گردد. سپس همه مواد را داخل ماهی تابه بریزید و هم زمان هم بزنید تا تخم مرغ ببندد و کاملاً پخته گردد. در مرحله بعد نان تست ها را داخل ظرف مناسب سرو بچینید و روی هر کدام از آن ها یک ورق پنیر گودا بگذارید. سپس یک قاشق از مواد آماده بردارید و روی پنیر بگذارید. وقتی همه نان ها با مواد پر شد، روی آن ها را با زیتون، گوجه گیلاسی یا برگ جعفری تازه تزیین کنید.

کراکر نمکی با پنیر

برای تهیه این فینگرفود به بیسکوییت تردی نمکی احتیاج دارید که همواره هواداران خاص خودش را دارد.

مواد لازم

بیسکوییت تردی نمکی: 1 بسته

پنیر خامه ای: 200 گرم

پیازچه خرد شده: 3 قاشق غذاخوری

گردوی پودر شده: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پنیر خامه ای، پیازچه خرد شده و پوره گردو را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. یک بیسکوییت ترد بردارید و یک قاشق از مواد پنیری را روی آن بمالید. یک بیسکوییت دیگر بردارید و روی لایه پنیری بگذارید و به آرامی هر دو بیسکوییت را فشار بدهید تا کاملاً به لایه پنیری بچسبند. سپس با نوک چاقو مواد پنیری را که از اطراف بیسکوییت ها بیرون زده اند، به آرامی بردارید. بیسکوییت آماده را در ظرف مناسب سرو بچینید. می توانید اطراف بیسکوییت ترد را که لایه پنیری دارد، با پیازچه خرد شده یا خرده گردو و یا برگ های تازه جعفری تزیین کنید.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه ده مدل فینگرفود ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ده مدل فینگرفود ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید