ترکی الفیصل: خطر موجودیتی کشورهای عربی را تهدید می نماید

به گزارش وبلاگ شریان، رئیس اسبق سازمان اطلاعات عربستان سعودی گفت که سیاست های مسئولان در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس که به عدم تعادل جمعیت شهروندان منجر شده، خطر موجودیتی برای این کشورها ایجاد نموده است.

ترکی الفیصل: خطر موجودیتی کشورهای عربی را تهدید می نماید

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ شریان، ترکی الفیصل رئیس اسبق سازمان اطلاعات عربستان سعودی، درباره خطر موجودیتی که ممکن است کشورهای حاشیه خلیج فارس در معرض آن قرار گیرند، هشدار داد.

به گزارش روسیا الیوم، الفیصل طی نطقی در باشگاه ادبی الاحساء با عنوان چالش های هویت و شهروندی در ریاض گفت: بعضی کشورهای حوزه خلیج (فارس) دچار عدم تعادل جمعیتی هستند که زنگ خطری برای چالش های همه جانبه ملی در آینده است.

این شخصیت سعودی گفت: ما در شورای همکاری خلیج (فارس) می بایست برای تکمیل فرآیند افزایش تعداد شهروندان سخت کار کنیم و پیوسته برای دستیابی به یکپارچگی کامل کوشش کنیم.

وی اضافه کرد: ما باید سیاست های خود را در همه بخش ها به طور جدی بازنگری کنیم تا هدف آن ها شهروندسازی باشد که این به نفع مردم ما است و هویت ملی آنها را تحکیم می نماید.

الفیصل ادامه داد: اگر سیاست هایی که در دهه های گذشته دنبال می شد، ادامه یابد، بی تردید در مقطعی در کشورمان اقلیت خواهیم بود و به همین علت موجودیت ما در خطر خواهد بود.

او تاکید نمود: توسعه مالی باید با جمعیت شناسی مرتبط باشد و این امر مستلزم دیدگاه های نو و سیاست های مؤثر در زمینه های آموزشی است.

این سیاستمدار سعودی با اشاره به لزوم اهتمام به مفهوم هویت و شهروندی گفت: این مفاهیم، پرسش ها، ترس ها و نگرانی های زیادی را در خصوص آینده نه تنها در منطقه ما، بلکه در سراسر دنیا ایجاد نموده است.

الفیصل اضافه کرد: هویت نوعی حس ذاتی درباره تعلق به گروهی است که زبان، مذهب، فرهنگ، تمدن، تاریخ، جغرافیا و حافظه مشترک خود را دارد؛ اما شهروندی که مفهومی مدرن است، وابستگی نظام مند به کشوری با مرزهای جغرافیایی شناخته شده، قانون اساسی و حکومت و حقوق و وظایف اخلاقی و مادی است.

ص

منبع: خبرگزاری فارس

به "ترکی الفیصل: خطر موجودیتی کشورهای عربی را تهدید می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترکی الفیصل: خطر موجودیتی کشورهای عربی را تهدید می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید