تولید ماده ضد التهاب برای پیشگیری از بیماری پارکینسون و آلزایمر به همت محققان شیرازی خبرنگاران
به گزارش وبلاگ شریان، مدیر عامل مرکز تحقیقاتی غذا و دارو نیکا با اشاره به تولید نانو ذرات کورکومین از ماده موثر زردچوبه گفت: تولید این ماده ضد اکسیدان و ضد التهاب قوی در پیشگیری از بیماری پارکینسون آلزایمر موثر است.

مژگان حاجی زمانی، مدیر عامل مرکز تحقیقاتی غذا و دارو نیکا استان فارس در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه وبلاگ شریان، با اشاره به تولید صنعتی اتانول از پرمیت گفت: تولید اتانول در ایران و کشور های خاورمیانه از پسماند آب پنیر برای اولین بار صنعتی می شود و از این حیث حائز اهمیت بسیار است. با این حال در برخی کشور های پیشرفته اروپایی و آمریکا مانند ایرلند، سوئد، سوییس و نیوزلند برای بیش از 2 دهه بصورت پیروزیت آمیزی در حال انجام است.
حاجی زمانی اظهار داشت: محققین در ایران و جهان فرایند تولید اتانول از آب پنیر را با میکروارگانیزم های خاصی مورد ارزیابی قرار داده و پیروز به افزایش راندمان تولید در حد قابل مقایسه با مواد اولیه متداول مانند ملاس نیشکر و شربت ذرت شده اند.
مدیر عامل مرکز تحقیقاتی غذا و دارو نیکا در ادامه با اشاره به تولید نانو ذرات کورکومین از ماده موثر زرد چوبه اظهار داشت: تولید این ماده ضد اکسیدان و ضد التهاب قوی در پیشگیری از بیماری پارکینسون، الزایمر و مبارزه با بیماری های حساسیتی است.
منبع: خبرگزاری دانشجو